0

Brandstof stickers

XTL brandstof

1,6620,29

XTL brandstof sticker kopen? De XTL brandstof stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Lees meer

Clear

EAN:
n.v.t.
Tag:
Afmetingen
Niet beschikbaar
Bekijk details

XTL brandstof sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een XTL brandstof sticker bestellen? De XTL brandstof stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

XTL brandstof sticker afmetingen

De XTL brandstof sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter

Alle XTL brandstof stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de XTL brandstof sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

XTL brandstof sticker kleuren

De XTL brandstof stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud

Wil je XTL brandstof stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen
Niet beschikbaar

Alleen ingelogde gebruikers die deze sticker hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten..

  • Deze sticker is nog niet beoordeeld..