Trots Op De Boer

Trots Op De Boer

0,448,80

Trots Op De Boer sticker kopen? De Trots Op De Boer stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection
Categories: , , Tag:

Beschrijving

Trots Op De Boer sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Trots Op De Boer sticker bestellen? De Trots Op De Boer stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Trots Op De Boer sticker afmetingen

De Trots Op De Boer sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle Trots Op De Boer stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Trots Op De Boer sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Trots Op De Boer sticker kleuren

De Trots Op De Boer stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je Trots Op De Boer stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.