0

FunTuning

Sweet & Coffee

1,8622,84

Sweet & Coffee sticker kopen? De Sweet & Coffee stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Lees meer

Clear

EAN:
n.v.t.
Tag:
Afmetingen
Niet beschikbaar
Bekijk details

Sweet & Coffee sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Sweet & Coffee sticker bestellen? De Sweet & Coffee stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Sweet & Coffee sticker afmetingen

De Sweet & Coffee sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter

Alle Sweet & Coffee stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Sweet & Coffee sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Sweet & Coffee sticker kleuren

De Sweet & Coffee stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud

Wil je Sweet & Coffee stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen
Niet beschikbaar

Alleen ingelogde gebruikers die deze sticker hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten..

  • Deze sticker is nog niet beoordeeld..