0

FunTuning

Renault Sport

0,344,22

Renault Sport sticker kopen? De Renault Sport stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Lees meer

Clear

EAN:
n.v.t.
Tag:
Afmetingen
Niet beschikbaar
Bekijk details

Renault Sport sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Renault Sport sticker bestellen? De Renault Sport stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Renault Sport sticker afmetingen

De Renault Sport sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter

Alle Renault Sport stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Renault Sport sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Renault Sport sticker kleuren

De Renault Sport stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud

Wil je Renault Sport stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen
Niet beschikbaar

Alleen ingelogde gebruikers die deze sticker hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten..

  • Deze sticker is nog niet beoordeeld..