Renault Badge

Renault Badge
Renault Badge

Renault Badge

3,70

Renault Badge sticker kopen? De Renault Badge stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection
Category: Tag:

Beschrijving

Renault Badge sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Renault Badge sticker bestellen? De Renault Badge stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Renault Badge sticker afmetingen

De Renault Badge sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle Renault Badge stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Renault Badge sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Renault Badge sticker kleuren

De Renault Badge stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je Renault Badge stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.