Peugeot Sport

Peugeot Sport

1,7942,47

Peugeot Sport sticker kopen? De Peugeot Sport stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection
Categories: , , Tag:

Beschrijving

Peugeot Sport sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Peugeot Sport sticker bestellen? De Peugeot Sport stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Peugeot Sport sticker afmetingen

De Peugeot Sport sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle Peugeot Sport stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Peugeot Sport sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Peugeot Sport sticker kleuren

De Peugeot Sport stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je Peugeot Sport stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.