Michelin poppetje

Michelin poppetje

3,8293,36

Michelin poppetje sticker kopen? De Michelin poppetje stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection
Categories: , Tag:

Beschrijving

Michelin poppetje sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Michelin poppetje sticker bestellen? De Michelin poppetje stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Michelin poppetje sticker afmetingen

De Michelin poppetje sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle Michelin poppetje stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Michelin poppetje sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Michelin poppetje sticker kleuren

De Michelin poppetje stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je Michelin poppetje stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.