0

Brandstof stickers

LPG brandstof

2,7132,13

LPG brandstof sticker kopen? De LPG brandstof stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Lees meer

Clear

EAN:
n.v.t.
Tag:
Afmetingen
Niet beschikbaar
Bekijk details

LPG brandstof sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een LPG brandstof sticker bestellen? De LPG brandstof stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

LPG brandstof sticker afmetingen

De LPG brandstof sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle LPG brandstof stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de LPG brandstof sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

LPG brandstof sticker kleuren

De LPG brandstof stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je LPG brandstof stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen
Niet beschikbaar

Alleen ingelogde gebruikers die deze sticker hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten..

  • Deze sticker is nog niet beoordeeld..