Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie!

Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie!

2,1551,55

Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker kopen? De Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection

Beschrijving

Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker bestellen? De Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker afmetingen

De Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! sticker kleuren

De Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je Ik bin blie a’k de toren van Niekark weer zie! stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.