0

RuitTuning

Hello Kitty

1,2415,15

Hello Kitty sticker kopen? De Hello Kitty stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Lees meer

Clear

EAN:
n.v.t.
Tag:
Afmetingen
Niet beschikbaar
Bekijk details

Hello Kitty sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Hello Kitty sticker bestellen? De Hello Kitty stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Hello Kitty sticker afmetingen

De Hello Kitty sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter

Alle Hello Kitty stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Hello Kitty sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Hello Kitty sticker kleuren

De Hello Kitty stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud

Wil je Hello Kitty stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen
Niet beschikbaar

Alleen ingelogde gebruikers die deze sticker hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten..

  • Deze sticker is nog niet beoordeeld..