Grond in Verzet

Grond in Verzet

1,6238,22

Grond in Verzet sticker kopen? De Grond in Verzet stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection
Categories: , , Tag:

Beschrijving

Grond in Verzet sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een Grond in Verzet sticker bestellen? De Grond in Verzet stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

Grond in Verzet sticker afmetingen

De Grond in Verzet sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle Grond in Verzet stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de Grond in Verzet sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

Grond in Verzet sticker kleuren

De Grond in Verzet stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je Grond in Verzet stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.