APR Performance

APR Performance

1,4734,56

APR Performance sticker kopen? De APR Performance stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit stickerfolie en zijn watervast, UV-bestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Clear selection
Categories: , , , Tag:

Beschrijving

APR Performance sticker goedkoop bij Ikwileensticker.nl

Wil jij een APR Performance sticker bestellen? De APR Performance stickers zijn ideaal om op voertuigen te plakken, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als muursticker of raamsticker.

APR Performance sticker afmetingen

De APR Performance sticker kun je bestellen in de afmetingen (breedte):

    10 centimeter, 12,50 centimeter, 15 centimeter, 17,50 centimeter, 20 centimeter, 22,50 centimeter, 25 centimeter, 27,50 centimeter, 30 centimeter, 32,50 centimeter, 35 centimeter, 37,50 centimeter, 40 centimeter, 42,50 centimeter, 45 centimeter, 47,50 centimeter, 50 centimeter

Alle APR Performance stickers worden volledig uitgesneden bezorgd. Het zwarte gedeelte op de afbeelding is de sticker. Al het andere is weggesneden. De sticker heeft dus een transparante achtergrond en is voorzien van applicatiefolie. We werken de APR Performance sticker af met een speciale applicatiefolie, waardoor de sticker makkelijk te plakken is.

APR Performance sticker kleuren

De APR Performance stickers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

    Wit, Paars, Roze, Blauw, Rood, Zwart (glanzend), Zwart (mat), Zilver, Goud, Oranje, Geel, Grijs, Groen

Wil je APR Performance stickers kopen, maar staat het formaat of kleur die je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.