Opvallen? Simpel!

Dat doe je met slimme reclame!

Reclame, wie kent het niet.. Het is de manier om klanten te kunnen bereiken op een eenvoudige manier. Door stickers op een bedrijfswagen, winkelpand of reclame borden laat je zien met wie en wat de mensen te maken hebben.

Bestickeren is eenvoudig, veel bedrijven laten personeel in bedrijfswagens rond rijden met hun reclame er op. Dit is vertrouwd wanneer het personeel een klus moet doen bij de betreffende klant, zodat de klant geen vragen heeft of het nou wel het bedrijf is waarmee zij contact hebben gehad.

Met reclame borden is het makkelijk bij bijvoorbeeld een klus dat ze weten voor leveranciers dat zij op de goede bestemming zijn. Het is ook een waardering wanneer er een reclame bord word geplaatst in (eventueel) een tuin die vol trots is afgeleverd met een mooi resultaat zodat wanneer mensen langs komen zij meteen in contact kunnen komen met de hovenier.

Bij Ikwileensticker.nl helpen wij graag onze klanten met reclame. Bedrijfswagens, vrachtwagens, winkelpanden, producten of reclame borden alles waar een sticker op geplakt kan worden, dat is voor ons geen probleem.

In de toekomst willen wij ons nog meer verdiepen in de methodes en mogelijkheden van reclamewerk. Denk hierbij aan (auto) wrappen, bedrukken, accesoires enzovoort.