Over Ikwileensticker.nl

Ikwileensticker.nl is een webshop van stickers voor auto’s, woondecoratie en belettering van auto’s en bedrijfswagens. Wij zijn een jong bedrijf dat opgericht is in 2017. Wij zijn flexibel en gespecialiseerd in het maken van stickers die wijzelf met de hand afwerken. Echt handwerk ÉN maatwerk!

Onze missie is het voldoen aan jouw wensen en behoeften op zeer korte termijn en zo transparant mogelijk zijn. Wat daarnaast een steeds grotere rol speelt is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en ook wij doen daar aan. Daarom proberen wij zo min mogelijk folie te gebruiken tijdens het proces en dit is weer minder belastend voor het milieu. Tevens combineren wij meerdere orders om zo slim gebruik te maken van onze rollen folies.

Onze visie is om binnen 2 jaar uit te groeien en jou nog meer van dienst te kunnen zijn op gebied van stickers en belettering. Niets is te gek! Anders is de wereld zo saai.

Maatwerk en meedenken met de klant

Zoals hierboven genoemd is onze missie het voldoen aan de wensen en behoeften van de klant op zeer korte termijn. Daarom denken wij altijd mee met de klant en leveren wij maatwerk. Het gezegde: “Klant is koning” staat dan ook hoog in het vaandel.

Wij proberen dan ook altijd met de klant samen te werken. Klant 100% tevreden, wij tevreden!

Hoe ziet ons assortiment er uit?

Bij ikwileensticker.nl vind je een groot aanbod qua stickers. Staat een bepaald ontwerp niet op onze website? Geen zorgen! Stuur je ontwerp naar ons op en wij maken deze voor je. Geen gedoe dus!

Daarnaast is vrijwel alles met stickers mogelijk. Wil je een spiegel of deur decoreren? Geen probleem! Wil je je auto sportief bestickeren? Geen probleem! Ben je net met je eigen bedrijf begonnen en je hebt net je eerste bedrijfswagen of je bent al enige tijd bezig en hebt net je zoveelste bedrijfswagen aangeschaft? Geen probleem!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod in onze winkel!

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod in onze webshop!

Welk materiaal gebruiken wij?

Wij gebruiken uitsluitend het beste materiaal. Zo gebruiken wij stickerfolie van Ritrama en hierin zijn de mogelijkheden onbeperkt! Soorten materiaal zijn bijvoorbeeld: glanzend wit, mat zwart, metaalachtige vinyl folie of carbon folie. Mocht je een andere sticker willen, dan zijn onze stickers eenvoudig te verwijderen. Even poetsen en je ziet er bijna niets meer van!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Hoe snel kunnen jullie laten bezorgen?

Doordat wij de stickers zelf maken kunnen wij jouw ontwerp zo snel mogelijk maken en bij jou thuis laten bezorgen. Wij hanteren standaard een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, maar sneller leveren is in veel gevallen mogelijk. Meer informatie met betrekking tot levertijd is per product verschillend en vind je bij elk product bij ons in de winkel.

Meteen een sticker bestellen? Ga direct naar onze winkel!