Over

Ikwileensticker.nl

Ikwileensticker.nl is een webshop van stickers voor auto’s, belettering en woondecoratie. We zijn een jong bedrijf dat sinds 2017 bestaat. We zijn flexibel en gespecialiseerd in het maken van stickers die met de hand afgewerkt worden. Echt hand- én maatwerk!

Onze missie is om jouw gewenste sticker zo snel mogelijk te maken en zo transparant mogelijk zijn tijdens gesprekken. Ook proberen we zo min mogelijk stickerfolie te gebruiken tijdens het maken van de stickers door meerdere ontwerpen te combineren, zodat dit beter is voor het milieu.

12518
Stickers Gemaakt
9836
Tevreden Klanten
6874
Koffie Pauzes
7971
Glimlachen
Gratis verzending vanaf €25

Bij besteding vanaf €25 is de verzending gratis, alleen stickers uit ons eigen assortiment.

Veilig Betalen

Veilig betalen met de beste en veiligste betaalmethodes van het internet.

24/7 Klantenservice

Altijd bereikbaar via WhatsApp, Messenger of Live Chat. Om jou altijd te woord te kunnen staan.

Nog meer over Ikwileensticker.nl?

Klant is koning! Dat stellen wij altijd voor op, als de klant vragen heeft helpen wij hier altijd mee net zo lang beide kanten tevreden zijn. Met een groot assortiment aan stickers kunnen wij zo goed als alle stickers maken.

Met onze ervaring kunnen wij gerust zeggen dat onze klanten zich niet hoeven druk te maken over onze werkmethode. Vanaf onze werkplek tot aan de deur werken wij zeer nauwkeurig. Niet tevreden? Dan staan wij altijd open voor een oplossing, net zo lang tot beide partijen tevreden zijn.

Verschillende kleuren, net zo lang tot de kleur perfect is! Soms is het lastig om precies dezelfde kleur sticker te hebben als iets.. Bij Ikwileensticker.nl zoeken we net zo lang tot de kleur 100% is.

Meedenken

We denken altijd met je mee en bij ons is maatwerk altijd mogelijk! Het gezegde: “Klant is koning” staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Jij 100% tevreden, wij tevreden!

Aanbod

Bij ons vind je een groot aanbod qua stickers. Staat jouw sticker niet op onze website? Geen zorgen! Stuur je ontwerp naar ons op en we maken deze voor je. Geen gedoe dus!

Materiaal

We gebruiken alleen het beste materiaal. Zo gebruiken we vinyl folie van Ritrama en hierin zijn de mogelijkheden onbeperkt. Heb je net een sticker geplakt, maar wil je een andere sticker? Dan zijn onze stickers makkelijk weg te halen. Even poetsen en je ziet er bijna niets meer van.

Snelle bezorging

Omdat we zelf de stickers maken, kunnen we jouw sticker zo snel mogelijk laten bezorgen. We hanteren standaard een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, maar sneller leveren is vaak mogelijk. Onze stickers worden altijd verzonden via PostNL.

Wat kunnen wij voor je maken?

Groot assortiment, maar niet alles staat er tussen.. Staat het geen er niet tussen wat jij zoekt? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. De meeste categorieën hebben wij wel in ons assortiment staan:

Auto Stickers
100%
Vrachtwagen Stickers
95%
Woning Stickers/Decoratie
83%
Belettering & Reclame
60%

Maak kennis met onze mensen

Maak hieronder kennis met de gezichten van Ikwileensticker.nl, een team waar wij zeer trots op zijn en waar wij dagelijks met plezier mee mogen werken.