Over Ikwileensticker.nl

Ikwileensticker.nl is een webshop van stickers voor auto’s, belettering en woondecoratie. We zijn een jong bedrijf dat sinds 2017 bestaat. We zijn flexibel en gespecialiseerd in het maken van stickers die met de hand afgewerkt worden. Echt hand- én maatwerk!

Onze missie is om jouw gewenste sticker zo snel mogelijk te maken en zo transparant mogelijk zijn tijdens gesprekken. Ook proberen we zo min mogelijk stickerfolie te gebruiken tijdens het maken van de stickers door meerdere ontwerpen te combineren, zodat dit beter is voor het milieu.

We maken jouw stickers op zeer korte termijn en de kwaliteit is hoog! We denken altijd met je mee en bij ons is maatwerk altijd mogelijk! Het gezegde: “Klant is koning” staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

We werken altijd met je samen. Jij 100% tevreden, wij tevreden!

Bij ons vind je een groot aanbod qua stickers. Staat jouw sticker niet op onze website? Geen zorgen! Stuur je ontwerp naar ons op en we maken deze voor je. Geen gedoe dus!

Daarnaast is vrijwel alles met stickers mogelijk. Wil je een spiegel of deur beplakken? Wil je je auto sportief bestickeren? Ben je net begonnen met je eigen bedrijf en je wilt op je bus reclame stickers hebben? Geen enkel probleem!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod in onze webshop!

We gebruiken alleen het beste materiaal. Zo gebruiken we vinyl folie van Ritrama en hierin zijn de mogelijkheden onbeperkt. Soorten folie zijn; glanzend, mat, metaalachtig of carbon.

Heb je net een sticker geplakt, maar wil je een andere sticker? Dan zijn onze stickers makkelijk weg te halen. Even poetsen en je ziet er bijna niets meer van.

Omdat we zelf de stickers maken, kunnen we jouw sticker zo snel mogelijk laten bezorgen. We hanteren standaard een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, maar sneller leveren is vaak mogelijk.