Bestickering van jouw bus of bedrijfsauto is een eenvoudige manier om reclame te maken voor jouw bedrijf, evenement, of non-profit organisatie. Bij Ikwileensticker.nl vind je jouw belettering voor op jouw (bedrijfs)auto, bestelbus, aanhangwagen of (winkel)ruit!

Belettering met jouw eigen ontwerp

Je kan zelf jouw ontwerp doorsturen per e-mail of maken in onderstaande editor, waarna wij contact met je opnemen om het kort te bevestigen, te bespreken en eventueel in overleg aanpassen. Je hebt dus alle vrijheid en je kunt zelf bepalen hoe jouw bestickering er uit komt te zien.

AUTOBELETTERING

BUSBELETTERING

WINKELPAND BELETTERING

Bestickering en carwrappen

carwrapping met gijze folie

Een andere manier van reclame maken voor jouw organisatie is het laten wrappen van een bedrijfsauto met het kenmerk van jouw bedrijf. Met carwrapping wordt jouw bedrijfswagen volledig voorzien van folie met een bepaalde kleur van jouw ontwerp. Deze methode bestaat al ongeveer 25 jaar, maar wordt de laatste jaren steeds populairder onder bedrijfsvoertuigen en zelfs voor persoonlijke auto’s.

De flexibele folie die gebruikt wordt bij car wrappen is erg soepel om zo de rondingen van auto’s te volgen en biedt vaak ook bescherming tegen steenslag of krassen. Ook zorgt het wrappen van jouw auto ervoor dat invloeden van zon en het verkleuren van de lak minder snel gebeurd.

Momenteel hebben wij van Ikwileensticker.nl de kennis, materiaal en expertise er nog niet voor om jouw bedrijfswagen te carwrappen. Dit zal echter wel op termijn mogelijk zijn. Wel kunnen wij je alvast helpen met het logo van jouw bedrijf in vorm van een sticker te maken.

Bestellen van jouw bestickering

Op Ikwileensticker.nl bestel je eenvoudig jouw autobelettering door jouw eigen ontwerp te maken in onderstaande editor of door direct jouw ontwerp naar ons te sturen. Je kan door middel van de editor eenvoudig clipart toevoegen en zo jouw ontwerp te maken. Ons motto is: “Omdat jij het wil.” en jij bent dan ook degene die bepaalt hoe de belettering eruit komt te zien.

Carwrapping te groot?

Wil je wel reclame maken, maar niet jouw volledige auto laten wrappen? Wij van Ikwileensticker.nl helpen je ook graag verder wanneer je kleine stickers van jouw organisatie of ontwerp zoekt. Deze kan je namelijk ook weer zelf maken op de pagina ‘Eigen ontwerp‘. Of kijk bijvoorbeeld ook eens in onze webshop, waar je een tal van leuke logo’s van merken, grappige of raamband stickers vindt.

Mocht je hulp nodig hebben, wil je dat wij jouw ontwerp maken en/of je wilt informatie ontvangen over het beletteren van jouw bedrijfswagen? Vul dan het formulier op onze contactpagina in of neem per e-mail contact met ons op.